|
28.10.2023, 11:14 | #1 |
Форумчанин
|
Як зареєструватися на майданчику прозорро?
Доброго дня! Я б хотів дізнатися, як правильно зареєструватися на майданчику Прозорро. Чув, що це важливий інструмент для бізнесу, але не зовсім розумію, як це зробити. Можливо, ви зможете мені пояснити?
|
28.10.2023, 11:15 | #2 |
Форумчанин
USD: 1.010
|
Звісно, я можу пояснити. Для реєстрації на майданчику Прозорро, вам спершу потрібно відвідати офіційний веб-сайт Прозорро. Там ви знайдете інструкції щодо реєстрації. Зазвичай, процес включає створення облікового запису, заповнення необхідних даних про вашу компанію, ідентифікацію та отримання доступу до закупівельних процедур.
|
28.10.2023, 11:19 | #3 |
Форумчанин
|
Дякую за пояснення! А якщо у мене виникнуть питання під час реєстрації, куди мені звертатися чи де знайти додаткову допомогу? Щоб ви мені порадили?
|
28.10.2023, 11:20 | #4 |
Форумчанин
USD: 1.010
|
Звісно, для отримання додаткової допомоги під час реєстрації на Прозорро https://www.dzo.com.ua/registration/sellers ви можете завжди звертатися до служби підтримки. Крім того, на сайті Державного замовника є корисні поради та інструкції щодо реєстрації для продавців. Там ви знайдете детальний опис процедури та крок за кроком інструкції. Рекомендую вам ретельно дослідити цей ресурс, оскільки він надасть вам важливу інформацію для успішної реєстрації на майданчику Прозорро. Бажаю успіхів у вашому бізнесі!
|