PDA

Просмотр полной версии : Куплю Де купити портативні колонки у Харкові?


Lenta
22.02.2023, 12:26
Син попросив купити портативні колонки, а де у Харкові вони продаються? Зайшла в пару магазинів ніде таких немає, от і не знаю, що й робити. Де їх шукати?

Gorka
22.02.2023, 14:00
Навіщо потрібні такі портативні колонки? І напевно треба дивитися в магазинах, де всякі гаджети продаються. Або хоча б там дізнатися, де придбати портативні колонки, там точно вам підкажуть куди саме найкраще звертатися.

Lenta
22.02.2023, 14:01
Портативні навушники потрібні для того, щоб слухати музику або дивитися фільми зі звуком використовуючи смартфон або планшет. Це як один із багатьох варіантів їх використання.

Ivva
22.02.2023, 14:07
Ще додам, що такі портативні колонки можна використовувати для посилення звуку, коли ви проводите пікніки далеко за містом. Вони дуже зручні, правда вибирати їх треба ретельно щоб купити найкращі.
Якщо не можете знайти портативні колонки, це не біда. Я підкажу вам магазин, у якому я купувала такий товар. Ось дивіться тут https://allo.ua/ua/harkiv/portativnaja-akustika/ портативні колонки у Харкові можна вибрати. Найголовніше те, що в магазині чудовий вибір за моделями і є докладний опис представлених товарів.
https://i.imgur.com/0NhCV3y.png