PDA

Просмотр полной версии : Куплю Пуско-зарядні пристрої у Харкові


Lenta
18.02.2023, 11:42
Які пуско-зарядні пристрої у Харкові порадите подивитися? Потрібно заряджати постійно акумулятор, а мій зарядний пристрій перестав працювати. Потрібно нове купувати і хочу вибрати надійне, щоб працювало без проблем.

Gorka
18.02.2023, 12:41
Напевно треба вибирати пуско-зірядковий пристрій для автомобіля орієнтуючись на потужність пристрою. Раджу – розрахуйте потужність, необхідну для пуску вашого автомобіля. Це залежить від типу та моделі вашого автомобіля. Зазвичай потрібна потужність від 300 до 1000 амперів. Виберіть зарядний пристрій, який забезпечує достатню потужність для вашого автомобіля.

Lenta
18.02.2023, 12:46
Не знаю чи я сама зможу зробити такі розрахунки, напевно, для цього треба спеціальну літературу почитати. Як ви думаєте?

Ivva
18.02.2023, 12:51
А мені сподобались пуско-зарядні пристрої у Харкові в магазині Алло https://allo.ua/ua/harkiv/zarjadnye-ustrojstva-dlja-avtomobiljnych-akkumuljatorov/ . Почитала опис моделей у каталозі цього магазину та побачила, що у багатьох є додаткові функції. Такі як - світлодіодний ліхтар, USB-порти для заряджання мобільних пристроїв, аналізатор батареї і т.д. Ці функції можуть зробити використання пуско-зарядного пристрою зручнішим та функціональнішим.
А вибрала Пусковий пристрій з автокомпресором 4smarts Jump Starter Power Bank PitStop 8800mAh +Compressor and Torch, black. Переконалася в тому, що воно відповідає потребам та вимогам мого автомобіля, щоб забезпечити ефективне та надійне використання.
https://i.imgur.com/Tso6tyi.png