PDA

Просмотр полной версии : Поліуретанові сайлентблоки Шостка


acontinent
19.11.2022, 21:49
https://polypro.com.ua/assets/cache/images/assets/galleries/16964/saulentblok-perednego-verxnego-richaga-renault-master-500x500-040.jpg

Сайлентблоки - один з найважливіших елементів підвіски машини, та їх зношування може сильнозменшити ефективність водіння, збільшити знос шин і призвести до поломки різноманітних вузлів транспортного засобу. А оскільки за специфікою роботи дані елементи дуже активно зношуються, їх якості потрібно приділяти максимум уваги. Як і проводити заміну.
Радує, що на ринку такої продукції є наші компанії, які виробляють сайлентблоки полиуретановые (https://polypro.com.ua/), які не поступаються по характеристикам західним аналогам. Як приклад наведемо компанію «ПоліПро», яка займається не тільки виробництвом, а й реставрацією даних елементів підвіски. З пропозиціями компанії можна ознайомитись на сайті polypro.com.ua.
Чому ж компанія застосовує для виготовлення комплектуючих поліуретан? Як демонструє практика, описуваний полімер перевершує гум по багатьом параметрам, і насамперед у плані зносостійкості та стійкості до дії агресивних середовищ. Це збільшує час експлуатації виробів, допомагаючи власнику машини економити немалі кошти у перспективі. Та й за технічними властивостями вироби з поліуретану є більш якіснішими.
Компанія «ПоліПро» виробляє з якісного поліуретану не тільки сайлентблоки, а й широкий асортимент іншийпродукції. З повним спектром випущеного у компанії обладнання ви можете ознайомитись на сайті. Всі виготовлені деталі відповідають високим стандартам, і за своїми характеристиками не поступаються найкращим зарубіжним аналогам, вартість при цьому набагато вигідніша.