PDA

Просмотр полной версии : Обсуждение Як вибрати металопластикові вікна від виробника, які бренди кращі?


GNyusha
29.11.2021, 13:16
Потрібна порада досвідчених фахівців з виробництва та монтажу металопластикових дверей та вікон. Підкажіть, на що звертати увагу при виборі конструкції із ПВХ. Які металопластикові вікна від виробника найбільш якісні, функціональні та надійні? Буду вдячна не лише за рекомендації конкретних брендів, а й за поради, на що звертати увагу при виборі вікон із металопластикових профілів.

ALG
29.11.2021, 13:19
Тут є детальна інструкція, де сказано, що найважливіше для вікна основа – профіль https://www.pobuduy.com/metaloplastikovi-vikna-zi-znizhkami-yak-virobniki-pvh-konstrukcij-obmanjujut-dovirlivih-spozhivachiv/ , тому на нього потрібно звертати увагу, щоб не потрапити на хитрощі маркетологів і купити дійсно якісні, функціональні, надійні двері або вікна з ПВХ.

До речі, досвідчені фахівці з монтажу металопластикових вікон не рекомендують купувати готові вироби. Оптимальний варіант - проконсультуватися зі спеціалістами, вибрати якісні та надійні теплі профілі, енергоефективні склопакети, якісну брендову фурнітуру та ущільнювачі та з них замовляти виготовлення.