PDA

Просмотр полной версии : Обсуждение Самооцінка дитини


февралина
21.09.2021, 22:52
Як можна визначити чи достатньо самооцінки у дитини? Я дуже переживаю на рахунок свого синочка, тому що знаю, що він у мене талановита дитина, але він чомусь соромиться цього. На уроках не хоче відповідати, хоча попередньо ми з ним вдома все вивчаємо ретельно. Що робити, підкажіть?

Ива
21.09.2021, 22:52
Можливо проблема не в самооцінці, а просто в сором'язливості? Ви знаєте, в мене в школі навіть взагалі були панічні атаки, коли мені доводилось відповідати перед класом! Навіть до цього часу я не можу публічно виступати, навіть тост на святі сказати.

хтося
21.09.2021, 22:53
Взагалі-то то в інтернеті є багато ресурсів які можуть допомогти вам визначити не лише рівень самооцінки дитини, та взагалі пройти дуже багато корисних тестів. Наприклад, я так постійно роблю. Якщо знаходжу щось цікаве, то неодмінно проходжу тест.

каркуша
21.09.2021, 22:56
Я би не довіряла всім ресурсам без підстав, а лише дійсно надійним. Наприклад, є декілька корисних блогів, як ось Дмитра Карпачова. Саме там, коли мені було потрібно я знайшла поради як підняти самооцінку дитини https://blog.karpachoff.com/kak-povysit-samoocenku-rebenka Для мене це було дуже корисно, тому що наразі ми працюємо з дитиною над її підняттям. Справа в тім, що як завжди багато залежить від батьків.
Саме ми формуємо у наших дітей багато особистісних рис. Тому рекомендую читати як можна більше корисних джерел та використовувати набуті знання на практиці.
https://skr.sh/i/210921/WNQnkCMR.jpg