PDA

Просмотр полной версии : Обсуждение Чи правда, що білкова їжа допомагає скинути зайві кілограми?


GNyusha
31.05.2021, 16:07
Прочитала в статті в журналі, що білкова їжа дозволяє позбавитися від зайвої ваги. Дівчата, хто розбирається в цьому питанні, хтось сидів на білковій дієті? Що ви їли і чи допомогло це схуднути? Поділіться, будь ласка, досвідом в коментарях.

ALG
31.05.2021, 16:09
Почитайте, як позбавитися від зайвої ваги і що таке білкова їжа за посиланням (https://pani.best/bilkova-izha-shcho-tse-koryst-takykh-produktiv-dlia-zdorov-ia-ta-fihury/) на сайті пані.бест. Білкова дієта будується на таких постулатах:

• прості вуглеводи виключаються повністю;
• білки складають 60% щоденного раціону;
• жири (виключно рослинні) присутні в мінімальній кількості;
• білкова їжа для кращого травлення доповнюється невеликою кількістю овочів і фруктів.

Відомо, що вуглеводи є головними джерелами енергії. Коли їх повністю прибирають з раціону, виникає енергетичний дефіцит, і тоді організм починає спалювати глікоген, а потім і жири.

Їжу при білковій дієті слід приймати невеликими порціями через 2,5-3 години 5-6 разів на день, при цьому щодня займатися фітнесом.
Особливу увагу слід приділити якості продуктів. Ковбаси, копченості та напівфабрикати з супермаркету слід однозначно виключити, тому що при їх приготуванні не завжди використовується першосортне м'ясо і жири. Крім того, туди входять всілякі рослинні і хімічні добавки - консерванти, барвники, ароматизатори та т. п.

Слід віддавати перевагу нежирним сортам м'яса, птиці та риби, тому що велика кількість ліпідів заважає повноцінному засвоєнню білка. У зв'язку з цим від вживання сьомги, сома, гусака і качки, печінки тріски, свинини та яловичої грудинки краще відмовитися.

Карина Ткаченко
23.06.2021, 16:20
Если ваша цель потерять вес — отнимайте 10-20% калорий к первоначальному рациону)