PDA

Просмотр полной версии : покришки


VitaliyAnisimov
17.03.2021, 13:41
Друзі, в мене виникла невеличка проблема, я ніяк не можу знайти сайти з покришками по прийнятним цінам. Вже потрібно замінити зимову гуму на літню, але-але моя старенька вже реально стара і ще один сезон на нії їздити не хотілося б.

MadSwiny
17.03.2021, 13:42
Попитайте в своїх знайомих так можна знайти все що завгодно і покришки також, зараз багато людей їдуть закордон працювати тому продають зайві речі, які в найближчий час не знадобляться. В мене товариш так собі майже нове лобове скло придбав.

VitaliyAnisimov
17.03.2021, 13:46
Я якщо чесно не дуже люблю купувати щось у своїх, це завжди закінчується якимись претензіями, принаймні в мене так. Намагаюся купувати в магазинах або зовсім чужих людей, до того ж не хочу брати вже шини що вже були використані.

SemenKotov
17.03.2021, 13:47
Можу підкинути посилання на сайт магазину Shiny&Diski, я там масла замовляю для мотора, але взимку вирішив замовити пару покришок. Ціни адекватні, а якщо вам не потрібні якісь суперові моделі, то можна взагалы по номральный вартості купити, до того ж якысть дуже непогана. Замовляв Нововю Поштою, але там э декілька варіантів - https://shiny-diski.com.ua/uk/tires/summer/nokian