PDA

Просмотр полной версии : Обсуждение Що краще на вікна в спальню — горизонтальні або вертикальні жалюзі?


GNyusha
04.03.2021, 17:20
Хочу до літа повісити на вікна в спальні жалюзі. Зовсім не розбираюся в їх типах і конструктивних особливостях, тому й прошу поради. Підкажіть, які конструкції простіше, надійніше і не вимагають складного догляду — горизонтальні або вертикальні жалюзі на вікна?

ALG
04.03.2021, 17:25
Детально описані горизонтальні і вертикальні жалюзі на сайті Побудуй (https://www.pobuduy.com/zhaliuzi-na-vikna-vydy-materialy-vyhotovlennia-perevahy-nedoliky-vybir/) , є інформація про конструктивні особливості, переваги та недоліки різних типів. Почитайте, це допоможе вам визначитися з вибором.

Особисто мені вертикальні жалюзі взагалі не сподобалися. Їх повісили в офісі влітку. Задуха, вікна зрозуміло відкриті, ламелі роздуває вітром, і між ними сліпить сонце. А коли замовляв жалюзі додому собі, консультант порадив рулонні штори системи уні. Ось це дійсно диво-винахід.

Це звичайні рулонні штори в спеціальній алюмінієвій касеті під колір рами + такого-ж кольору прикріплюються напрямні з боків, які повністю блокують світлові зазори і не дають тканини провисати. В відкинутому положенні стулки. І ви просто ланцюжком піднімаєте - опускаєте тканину, регулюючи світловий потік в кімнаті.

Я замовив собі тканину блек аут (світлонепроникну) так як в спальню замовляв і я просто в захваті. У мене вдень як вночі, якщо опустити штори. Вони ще й місця зовсім не займають і не припадають пилом — тканина з антистатичним просоченням. Взагалі, всім рекомендую такі в спальню собі.