PDA

Просмотр полной версии : Обсуждение Як робити ремонти в коридорах квартир


GNyusha
03.11.2020, 17:29
Привіт, шановні форумчани. Всім миру! Хтось розбирається в будівництві, ремонті та будматеріалах? Хочу робити ремонт в квартирі. Підкажіть, будь ласка, є якісь правила, як робити ремонти в коридорах квартир і будинків? Як розробити дизайн, які матеріали використовувати? Як все спланувати? Заздалегідь дякую за корисні поради.

ALG
03.11.2020, 18:00
Добрий вечір, GNyusha. Перед тим як робити ремонти в коридорах, потрібно вибирати дизайн приміщень і розробляти проекти прихожих. Важливо також заздалегідь продумати зонування, розміщення меблів, освітлювальних приладів. Після цього можна вибирати матеріали оздоблення стін, підлоги, стелі, визначати потрібну кількість і закуповувати їх.
Якщо не можете самостійно розробити дизайн або визначитися зі стилем передпокою, то можна підглянути привабливий дизайн в інтернеті. Більш детально про ремонти коридорів можете почитати тут - https://www.pobuduy.com/peredpokij-etapi-remontu-primishhennya/ , є вся необхідна інформація. Процес ремонту коридору в будинку або квартирі описаний поетапно.

Serj
04.11.2020, 16:24
ALG, спасибо, актуальная и нужная информация.